O nama

Porodična kompanija Modri Val se bavi čišćenjem i održavanjem komercijalnih i poslovnih objekata još od 1990. godine

Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i razvoju novih tehnologija čišćenja su naše vrijednosti koje pažljivo njegujemo i razvijamo i nudimo svojim kupcima.

Porodična kompanija Modri Val nudi svoje kvalitetne usluge čišćenja i održavanja u Sloveniji, susjednoj Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Prisutnost porodične kompanije Modri Val na domaćem i inostranom tržištu, je dokaz da vršimo kvalitetne usluge čišćenja i održavanja, koje razvijamo i poboljšavamo.

Svjesni smo da je zadovoljstvo kupaca od najveće važnosti, pa stoga stalno pratimo rad naših usluga čišćenja i održavanja i pružamo kvalitetnu uslugu čišćenja i održavanje, i garantujemo poštivanje politike kompanije o kvalitetu rada i motivaciji naših zaposlenika prilikom pružanja usluga.

Porodična kompanija Modri Val prenosi svoje znanje i kvalitet na svoje zaposlenike, stvarajući pozitivno radno okruženje koje podstiče zaposlenike da slijede principe kompanije i izvode kvalitetne usluge čišćenja i održavanja.

Višegodišnja poslovna saradnja s kupcima usluga čišćenja i održavanja kompanije Modri Val, je potvrda da naše usluge čišćenja i održavanja nisu samo kvalitetne, već i profesionalne, a ističu se prisnim odnosom s kupcima.

 
 
 

 
 
 

KONTAKT ZA SLOVENIJO

Telefon: +386 1 810 90 70
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA HRVATSKO

Telefon: +385 99 7353 922
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA BOSNO I HERCEGOVINO

Telefon: +387 63897215
E-mail: info@modri-val.com