O nas

Družinsko podjetje Modri val se s čiščenjem in vzdrževanjem trgovskih in poslovnih objektov ukvarja že vse od leta 1990. Leta izkušenj, predanost delu in razvijanje novih tehnologij na področju čiščenja, so naše vrednote, ki jih skrbno negujemo in razvijamo, ter ponudimo našim naročnikom.

Družinsko podjetje Modri val svoje kvalitetne storitve na področju čiščenja in vzdrževanja nudi v Sloveniji, sosednji Hrvaški, ter Bosni in Hercegovini. Prisotnost družinskega podjetja Modri Val na domačem in tujem trgu, je dokaz, da storitve čiščenja in vzdrževanja opravljamo kvalitetno in le te razvijamo, ter izboljšujemo.

Zavedamo se, da je zadovoljstvo naročnikov izredno pomembno, zato izvedbo storitev čiščenja in vzdrževanja neprestano spremljamo in s tem zagotavljamo kvalitetno izvedeno storitev čiščenja in vzdrževanja, ter skladnost z politiko podjetja o kakovosti izvedbe in motivaciji naših zaposlenih pri izvajanju storitev.

Družinsko podjetje Modri Val svoje znanje in kvaliteto prenaša na svoje zaposlene in s tem ustvarja pozitivno delovno okolje, ki vzpodbuja zaposlene, da sledijo načelom podjetja in izvajajo kvalitetno storitev čiščenja in vzdrževanjaDolgoletna poslovna sodelovanja z naročniki storitev čiščenja in vzdrževanja podjetja Modri val, so potrdilo, da so naše storitve čiščenja in vzdrževanja ne samo kvalitetne, temveč tudi profesionalne, ki jih odlikuje pristen odnos z naročniki.

 
 
 

 
 
 

KONTAKT ZA SLOVENIJO

Telefon: +386 1 810 90 70
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA HRVAŠKO

Telefon: +385 99 7353 922
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA BOSNO IN HERCEGOVINO

Telefon: +387 63897215
E-mail: info@modri-val.com

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.