Modri val Academy

Modri val Academy

Modri Val razvija nove dimenzije čiščenja, kjer sta znanje in izkušnje ključnega pomena. V ta namen smo razvili novo storitev v družini MODRI VAL in sicer Modri Val Academy.

Modri val Academy je prvi tovrstni izobraževalni center v Alpe Adria regiji, ki bo na podlagi znanja, izkušenj, ter izobraževanj pridobljenih v tujini, dvigoval ravni znanja v čiščenju, širil obzorja, izobraževal kadre na širšem področju čiščenja, svetoval pri soočanju s težavami na področju čiščenja in ozaveščal ljudi o pomembnosti čistega okolja tako v velikih poslovnih- trgovskih objektih, zdravstvenih ustanovah, izobraževalnih zavodih, drugih objektih, kot tudi posameznika.

Odprite vrata znanju tudi Vi.

 
 
 

Potrebujete našo pomoč?Kontaktirajte nas

V kolikor želite stopiti v stik z nami, pridobiti ponudbo ali imate katero koli drugo vprašanje, izpolnite obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Povpraševanje

KONTAKT ZA SLOVENIJO

Email: info@modri-val.com

KONTAKT ZA HRVAŠKO

Email: info@modri-val.com

KONTAKT ZA BIH

Email: info@modri-val.com

 
 
 

 
 
 

KONTAKT ZA SLOVENIJO

Telefon: +386 1 810 90 70
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA HRVAŠKO

Telefon: +385 99 7353 922
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA BOSNO IN HERCEGOVINO

Telefon: +387 63897215
E-mail: info@modri-val.com

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.