Zgodovina podjetja

Prvi začetki Družinskega podjetje Modri Val segajo v leto 1990. Začetek uspešne zgodbe o družinskem podjetju na področju čiščenja in vzdrževanja je začel Tomi Vovčko, oče podjetja Modri Val. To so bili časi, ko je bilo podjetništvo v popolnem razvoju, a vendarle uspeha ni mogel zagotoviti nihče.

Vizija o profesionalnem družinskem podjetju, ki se ukvarja s čiščenem in vzdrževanje, popolna predanost delu in vztrajnost so začeli pisati prve strani te uspešne zgodbe. Storitve čiščenja trgovin, poslovnih prostorov in drugih objektov, so nadgradili prvi trgovski centri, ki so predstavljali prelomnico in hkrati priložnost, za razvijanja storitev čiščenja in vzdrževanja, ki bodo sledile novim zahtevam in potrebam.

S prvimi trgovskimi centri se je družinsko podjetje usmerilo v razvoj storitev čiščenja in vzdrževanja, ki je vključevalo nove tehnologije in čistila, ki so bila okolju in človeku prijazna. Z razvojem novih pristopov na področju čiščenja in vzdrževanja, je podjetje energijo usmerjalo tudi v razvijanje odnosa z zaposlenimi. Pristen odnos in izobraževanje zaposlenih je ključen dejavnik družinskega podjetja Modri val.

Zavedanje, da so zaposleni ljudje srce podjetja, je bilo glavno vodilo očeta podjetja, Tomija VOVČKA in ta pogled se ohranja vse do danes, ko družinsko podjetje vodi mlada generacija družine VOVČKO. Izkušnje, ki so bile pridobljene v preteklosti, težnja po razvoju in zavedanje o pomembnosti oblikovanja odnosa z zaposlenimi, ustvarjajo vrhunsko kvaliteto na področju čiščenja in vzdrževanja, ki se kaže v dolgoletnih poslovnih sodelovanjih in žanjejo sadove tudi v sedanjosti.

Sedanjost podjetja Modri Val in storitev čiščenja je prisotnost prvega družinskega podjetja na področju čiščenja in vzdrževanja v Sloveniji, od leta 2010 pa tudi na Hrvšakem, ter od leta 2012 tudi v Bosni in Hercegovini. Želja po razvijanju novih, kreativnih pristopov, je leta 2018 rodilo novo storitev, MODRI VAL Academy, ki nudi storitve izobraževanja na področju čiščenja in postavitev sistemov čiščenja. Vendar razvoj družinskega podjetja MODRI VAL se tudi tukaj ne konča. Leta 2018 se je razvila osebna storitev hišnega čiščenja, imenovana MODRI VAL Home, ki posamezniku nudi čarovnijo hišnega čiščenja, po lastno razvitem konceptu hišnega čiščenja. Zgodba o družinskem podjetju Modri Val, ki se profesionalno ukvarja s čiščenjem in vzdrževanjem, se tako uspešno nadaljuje in prenaša na mlajše generacije.

Modrost starejše generacije ostaja trdno zakoreninjena in daje pozitivno oporo mlajšim rodovom, ki z svojo kreativnostjo in inovativnostjo nadaljujejo uspešno pisanje zgodbe o prvem družinskem podjetju MODRI VAL.

 
 
 

 
 
 

KONTAKT ZA SLOVENIJO

Telefon: +386 1 810 90 70
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA HRVAŠKO

Telefon: +385 99 7353 922
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA BOSNO IN HERCEGOVINO

Telefon: +387 63897215
E-mail: info@modri-val.com

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.