Modri val specialna čiščenja

Modri val specialna čiščenja

Pridobljene izkušnje, neprestano nadgrajevanje znanja in iskanja novih, naprednejših tehnologij na področju čiščenja so rodile storitve, ki nudijo zahtevnim naročnikom kakovostno storitev in odgovor na njihovo vprašanje. 

 
 
 
 
1. GENERALNA ČIŠČENJA
Natisni

Storitev generalnega čiščenja MODRI VAL sestavljajo generalna čiščenja po meri in potrebi naročnika. Podjetje Modri val nudi kvalitetne storitve generalnega čiščenja, ki vključujejo novo tehnologije in pristope pri izvajanju le teh.

Naj omenimo le nekaj od storitev generalnih čiščenj, ki jih izvaja podjetje Modri Val:
strojno generalno čiščenje talnih površin z dodatno emulzijsko zaščito, strojno generalno čiščenje vodoodpornih površin (vinaz, PVC, keramika, kamen), ekstrakcijsko čiščenje tapisona, ter oblazinjenega pohištva, loščenje lesenega in usnjenega pohištva ter pohištva iz umetnih materialov, temeljito čiščenje radiatorjev in vrat v vseh prostorih, čiščenje fasade objekta, generalna dezinfekcija vseh sanitarij

 
2. GRADBENA GENERALNA ČIŠČENJA
Natisni

Storitve generalnega gradbenega čiščenja predstavljajo čiščenje novih objektov, pred nadaljnjimi deli. Tovrstna čiščenja so obširna in v večini sovpadajo z ostali deli na objektih.

Potreba po storitvi generalnega gradbenega čiščenja se tekom gradnje ali renovacije pojavi večkrat, zato je potrebna dobra organizacija planiranja storitve gradbenega čiščenja in hitra odzivnost v primeru nenadne potrebe po interventnem čiščenju.

 
3. PARNO ČIŠČENJE
Natisni

Storitev parnega čiščenja predstavlja učinkovito odstranjevanje nečistoč in hkrati dezinfekcijo čiščene površine. V osnovi ločimo storitve parnega čiščenja na parno čiščenje notranjih prostorov in parno čiščenje zunanjih prostorov.

Uporabljena tehnologija je torej odvisna od prostora, katerega želimo očistiti. Storitvi čiščenja sledi storitve zaščite pred nadaljnjimi nečistočami.

 
4. GLOBINSKO ČIŠČENJE TAPISONA
Natisni

Storitev globinskega čiščenja se izvaja z novo razvitim pristopom in tako imenovano tehnologijo HWE, ki je plod dolgoletnih izkušenj in razvoja. Naša storitev globinskega specialnega čiščenja nam omogoča naročniku prijazen način čiščenja še tako zahtevnih površin.

 
5. ČIŠČENJE STEKLENIH POVRŠIN
Natisni

Storitev čiščenje steklenih površin predstavlja čiščenje steklenih površin tako v poslovnih stavbah , trgovskih centrih, izložbe, višinska čiščenja steklenih površin, kot tudi čiščenje steklenih površin v domovih.

 
6. DRUGA SPECIALNA ČIŠČENJA
Natisni

Potrebe naročnikov se glede na njihovo delovno okolje spreminjajo, zato nudimo naročnikom tudi druga specialna čiščenja, oblikovana po njihovi meri.

Glede na želje in potrebe oblikujmo storitev, ki temelji na izkušnjah in vam ponudimo kakovostno storitev čiščenja po vaši meri.

 
 
 

Potrebujete našo pomoč?Kontaktirajte nas

V kolikor želite stopiti v stik z nami, pridobiti ponudbo ali imate katero koli drugo vprašanje, izpolnite obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Povpraševanje

KONTAKT ZA SLOVENIJO

Email: info@modri-val.com

KONTAKT ZA HRVAŠKO

Email: info@modri-val.com

KONTAKT ZA BIH

Email: info@modri-val.com

 
 
 

 
 
 

KONTAKT ZA SLOVENIJO

Telefon: +386 1 810 90 70
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA HRVAŠKO

Telefon: +385 99 7353 922
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA BOSNO IN HERCEGOVINO

Telefon: +387 63897215
E-mail: info@modri-val.com

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.