Modri val Home

Modri val Home

Modri val Home je čarovnija hišnega čiščenja, ki se je razvila na podlagi življenjskih izkušenj, kako ob neizprosnem tempu poslovnega sveta, družini, najti čas zase, družino in ureditev doma, ter ob neprestani želji po raziskovanju in odrivanju drobnih radosti življenja, ki jih lahko podarimo še nekomu in s tem obogatimo sebe in druge.

Modri Val home bogati skrbno razvit koncept hišnega čiščenja, ki vsebuje sistem hišnega čiščenja, izobraževanje lastnega kadra, celostni izgled, vizijo in tudi psihologijo. Poznavanje psihologije omogoča prepoznavanje potreb in želja strank, katere lahko vključimo v samo storitev hišnega čiščenja in jo na ta način strankam še bolj približamo.
Naj čarovnija hišnega čiščenja zaživi tudi v vašem domu.

 
 
 

Potrebujete našo pomoč?Kontaktirajte nas

V kolikor želite stopiti v stik z nami, pridobiti ponudbo ali imate katero koli drugo vprašanje, izpolnite obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Povpraševanje

KONTAKT ZA SLOVENIJO

Email: info@modri-val.com

KONTAKT ZA HRVAŠKO

Email: info@modri-val.com

KONTAKT ZA BIH

Email: info@modri-val.com

 
 
 

 
 
 

KONTAKT ZA SLOVENIJO

Telefon: +386 1 810 90 70
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA HRVAŠKO

Telefon: +385 99 7353 922
E-mail: info@modri-val.com

KONTAKT ZA BOSNO IN HERCEGOVINO

Telefon: +387 63897215
E-mail: info@modri-val.com

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.